Zsáktartó

Zsáktartó - élelmiszeripari üzemekbe

A hulladék tárolását higiénikusan oldhatjuk meg a zsáktartó segítségével. Minden élelmiszeripari üzembe ajánljuk.


Mérlegtartó állvány

Mérleg tartó állvány - feldolgozóüzemek egyéb berendezései

Rozsdamentes acél állvány mérleg tartására. Használható mindenfajta  élelmiszeripari üzemben.
Membránszivattyú

Membránszivattyú - baromfifeldolgozó üzemekbe

Membránszivattyúnk típusa: M 300. A membránszivattyúk közismerten a térfogatkiszorítás elvén működő szivattyúk családjába tartoznak. A hagyományos szelepelésű szivattyúk egyik kritikus pontja a szelep. Az általunk gyártott membránszivattyú egyik különlegessége a speciálisan kialakított gumibevonatú visszacsapószelep. Ez a szelep teszi szivattyúnkat alkalmassá arra, hogy darabos illetve pépes részeket nagy hányadban tartalmazó anyagot a lehető legkíméletesebben szállítsa (nem zúzza, nem töri azt).

Szállító kocsik

Szállító kiskocsi - élelmiszeripari üzemekbe

A szállítókocsi alkalmazható az élelmiszeripar és más egyéb területen, aholkülönféle tálcák, dobozolt és zsákos termékek szállítási igénye felmerült. A kocsi vázszerkezete rozsdamentes acél, horganyzott szénacél vagy festett kivitelű.Másik fajta szállító kocsink alkalmas különböző magasságú 600x400 mm névleges alapterületű rekeszek és ládák egyszerű és gyors szállítására. A rakomány stabilitását a speciális kialakítású keret biztosítja.


Húsvizsgálati kocsi

Állatorvosi vizsgálóhely - baromfiüzembe

A fokozott állategészségügyi előírások betartásához járul hozzá termékünk. A zsigerelő vonal mellé helyezett állatorvosi vizsgáló helyen a gyanús egyedeket elkülönítetten, és higiénikusan kell tárolni addig, amíg a " végső húsvizsgáló " helységben kontrollálják.


 

Munkaasztalok

Munkaasztal

Kombinált munkafelületű, sík, vagy  magasított peremmel ellátott munkaasztal. Alkalmas az élelmiszeripar számos területén végzett munkához, ahol vágási műveleteket is kell végezni.

Fém részei teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, rendelhető speciális műanyag (élelmiszeripari minőségben) vágólappal ellátott kivitelben is.Műanyag járórács pódiumokhoz, beléptető kapukhoz
http://www.muanyagjaroracs.hu


 

SAMPO
ÉLELMISZERIPARI GÉPGYÁRTÓ KFT.