Padlóösszefolyók és csatornák

Padlóösszefolyó

Az általunk gyártott padlóösszefolyók és csatornák gyakorlatilag minden élelmiszeripari üzemben használhatóak. Feladatuk higiénikus környezetben a víznek, a szennyvíznek és egyéb folyadékoknak az elvezetése.  Ilyen esetben folyamatosan erős vegyi és mechanikai terhelésnek vannak kivéve, ezért tartósan korrózióállónak és tömítettnek kell lenniük.

 

Kézmosó

Kézmosók-higiéniai berendezések

A kézmosó berendezésünk rozsdamentes acél kivitelű,  tányérja alatt beépített bűzzárral, szifonnal rendelkezik.

A kifolyócsap a térdmagasságban lévő térdkapcsolású szeleppel hozható működésbe, a víz kifolyása a működtetés megszüntetésével azonnal megszűnik, ennek következtében rendkívül higiénikus és takarékos.
 

Csizmamosó

Csizmamosó-higiániai berendezések

Kézi csizmamosó berendezésünk alapos tisztítást tesz lehetővé rövid idő alatt, higiénikus körülmények között.
Eszközfertőtlenítők

Központi eszközfertőtlenítő-higiéniai berendezések

A berendezés élelmiszer feldolgozó üzemekben a technológiai műveletek során használt eszközök (kések, fenők, lánckesztyűk, stb.)  fertőtlenítésére szolgál.
Több fajtáját is gyártjuk, az egyedi-, és a központi eszközfertőtlenítő berendezést.Horogmosó berendezés

Horogmosó berendezés baromfifeldolgozó üzemekbe

A kefés horogmosó alkalmas a - szigorú higiéniai előírások betartása mellett -  baromfifeldolgozó üzemek felsőpályáinál használt kopasztó, zsigerelő, daraboló, stb. horgok mosására. A horgok mosását a külön-külön  meghajtott, kefével felszerelt tengellyel végzik, intenzív vízhozzávezetéssel.
A horgok pozícionálását a beépített horogvezetők biztosítják. A tengelyek hossza és a horogmosó egyes részei a mosásra kerülő horgoktól függ.
 

Ketrecmosó gép

Ketrecmosó berendezés - baromfiüzemekbe Ketrecmosó gépünk alkalmas a baromfifeldolgozó üzemekben a beszállítás során elszennyezıdött élıállat-szállító ketrecek mosására.
Rekesz- és ládamosó gép

Rekesz- és ládamosó berendezés - baromfiüzemek higiéniai berendezései

Rekesz- és láda mosására alkalmas berendezés, mely szükséges a higiénikus működtetéshez.


SAMPO
ÉLELMISZERIPARI GÉPGYÁRTÓ KFT.